- Acasa
- Vinificatie

Vinificatie

Acid ascorbic ANOXYDE C
108,00 lei
ANOXYDE C (vitamina C) - pulbere de acid L-ascorbic Pure - E300Intr-un mediu acid, acesta fixeaza oxigenul pentru a forma acidul dishydroascorbic. In acest fel, se previne oxidarea vinului si precipitarea fierului.Acesta este utilizat la imbutelierea vinurilor sau pentru a preveni maturarea prematura. Acidul ascorbic adauga prospetime vinurilor,...

ACTIFLORE® F33
71,00 lei
Producere ridicata de polizaharide, siguranta fermentativa. • Perfect adaptata elaborarii vinurilor rosii elegante. • Aduce volum si rotunjime datorita unei produceri ridicate de polizaharide. • Excelenta cinetica a fermentatiei pe o larga amplitudine de temperatura. • Foarte buna toleranta la alcool ridicat si cerinta scazuta de azot. • Foarte ...

Bentonita ENOBENT® Standard
107,00 lei
Bentonita sub forma de pudra Enobent® Standard si Enobent® Super au urmatoarele caracteristici: • Deproteinizare extrema • Dispersare cu usurinta • Continut redus de materie inerta • Volum de depozit redus la minimum • Vin fara miros sau gust afectat Calitatea inalta a bentonitelor utilizate asigura, deproteinizare completa si stabilizarea perot...

BI-ACTIV®
88,00 lei
Asociere de factori de supravietuire si elemente de sustinere, folosita in cazul opririlor din fermentare. Nu contine saruri de amoniu (DAP). • In cazul fermentatiilor alcoolice incete, detoxifica mustul, furnizand factori de supravietuire drojdiilor si permite desavarsirea fermentatiei. • In cazul opririi din fermentare detoxifica vinul si il ...

BICARBONAT DE POTASIU
372,00 lei
Produs pentru dezacidifierea musturilor si vinurilor. Dozare: 160 - 170 g/hL (se stabilieste prin incercari de laborator)

CASEI PLUS
113,00 lei
Caseinat de potasiu pentru toate tratamentele impotriva fenomenelor de oxidare si de maderizare in musturi (roze si albe). • Improspatarea culorii musturilor oxidate (brunificate) cizeland caracterele gustative. • Diminuarea continutului in fier a vinurilor albe. Dozare: 5 - 20 g/hL - pentru clarifiere20 - 60 g/hL - pentru tratamentul mustu...

CELSTAB®
255,00 lei
CELSTAB® este o solutie de guma celulozica, un polimer purificat de origine vegetala cu un scazut grad de polimerizare si vascozitate medie. Formula lichida la o concentratie de 100 g/L usureaza incorporarea sa in vin. • Destinat stabilizarii vinurilor vis-a-vis de precipitarea sarurilor de bitartrat de potasiu. • CELSTAB® este o guma celulozic...

Chips NOBILE® AMERICAN BLEND
573,00 lei
Mareste senzatia de dulceata, aport al nuantelor de vanilie si afumat. FOLOSIRE IN OENOLOGIE Folosirea bucatilor de lemn de stejar este supusa reglementarilor. Se refera la legislatia in vigoare. Vinuri albe: • In fermentare: se incorporeaza 1 - 3 g/L dupa deburbare. • Aplicare pe vinurile finite: adaugare de 0,5 - 3 g/L prin imersie directa a ...

Chips NOBILE® INTENSE
573,00 lei
Dezvolta carcterul de cafea prajita, amplifica volumul gustativ. FOLOSIRE IN OENOLOGIE Folosirea bucatilor de lemn de stejar este supusa reglementarilor. Se refera la legislatia in vigoare. Vinuri albe: • In fermentare: se incorporeaza 1-3 g/L dupa deburbare. • Aplicare pe vinurile finite: adaugare de 0,5 la 3 g/L prin imersie directa a sacilor...

Chips NOBILE® SPICE
573,00 lei
Intareste caracterele de fructuozitate si condiment, amplifica structura gustativa. FOLOSIRE IN OENOLOGIE Folosirea bucatilor de lemn de stejar este supusa reglementarilor. Se refera la legislatia in vigoare. Vinuri albe: • In fermentare: se incorporeaza 1-3 g/L dupa deburbare. • Aplicare pe vinurile finite: adaugare de 0,5 la 3 g/L prin imersi...

Chips NOBILE® SWEET
573,00 lei
Mareste senzatia de dulceata, aparitia nunatelor de prajit si lemn. FOLOSIRE IN OENOLOGIE Folosirea bucatilor de lemn de stejar este supusa reglementarilor. Se refera la legislatia in vigoare. Vinuri albe: • In fermentare: se incorporeaza 1-3 g/L dupa deburbare. • Aplicare pe vinurile finite: adaugare de 0,5 la 3 g/L prin imersie directa a sacil...

EXTRALYSE®
146,00 lei
Preparat de enzime pectolitice purificat si concentrat cu o puternica activitate ß-(1-3; 1-6) glucanaza, destinata maturarii pe drojdie. • Accelereaza autoliza drojdiilor si elibereaza o cantitate mai mare de molecule provenite din drojdie, aducand rotunjime si suplete vinului. • Poate fi folosita la sfirsitul fermentatiei alcoolice. Reduce dura...

FRESHAROM®
214,20 lei
Preparat specific din drojdii inactive cu o inalta capacitate de protectie. • Bogat in glutationi si metaboliti protectori. Glutationul are un potential antioxidant mult superior SO2 sau a acidului ascorbic. • Permite drojdiei sa asimileze precursorii glutationului (cisteina, N-acetilcisteina, etc.) in timpul FA si deci de a sintetiza avantajul ...

GECOLL® (gelatina)
72,00 lei
Gelatina pulbere, solubila in apa rece (raport 1:10), exclusiv de origine porcina. Agent de limpezire potrivit pentru toate tipurile de vin, pentru inlaturarea compusilor fenolici nedoriti. Potrivit pentru limpezirea vinurilor tinere si musturilor. Dozare: 8 - 10 g/hL *Nu se foloseste impreuna cu alte produse.

GECOLL® SUPRA
151,00 lei
Gelatina lichida elaborata plecand de la o selectie a materiei prime foarte pura, exclusiv de origine porcina. GECOLL® SUPRA este recomandata: • Vinurilor rosii de inalta calitate si vinurilor rosii tinere cu tanini foarte reactivi. • Vinurilor rose si vinurilor albe seci sau licoroase • Pentru contribuirea la supletea ultimelor prese. • Pentru ...

GELAROM®
168,00 lei
Gelatina lichida elaborata plecand de la o selectie a materiei prime foarte pura, exclusiv de origine porcina. In cazul vinurilor tinere, inchise olfactiv, tratamentul cu GELAROM® permite regasirea fructuozitatii si finetii aromelor vinurilor. Dozare: 3 - 6 cL/hL
Filtru Produse
Brand
Produs
- Drojdii ZYMAFLORE
- Drojdii ACTIFLORE
- Activatori si Nutrienti
- Produse din drojdii
- Enzime
- Stabilizare
- Cleire
- Nobile® Stejar
- Tratamente specifice
- Maturare
- Conservare
Pentru
- Vinuri Albe si Efervescente
- Vinuri Albe si Rose
- Vinuri Rose
- Vinuri Rosii
- Vinuri Aromatice
- Vinuri Licoroase
- Toate tipurile de vin