- Acasa
- Vinificatie
- Extractie Arome
Vinificatie
LAFASE® FRUIT
262,00 lei
Preparat de enzime pectolitice purificat. • Pentru elaborarea vinurilor rosii fructuoase, colorate si rotunde destinate unei puneri rapide pe piata. • Pentru limpezirea vinurilor si extragerea selectiva a compusilor fenolici din pielita strugurilor. • Enzima specifica maceratiilor scurte cu sau fara maceratie prefermentativa la frig, permitand ...
LAFAZYM® AROM
146,00 lei
Amestec granular de pectinaza si Beta-glucozidaza pentru revelarea aromelor terpenice. • Puternica activitate ß-glucosidase relevind precursorii aromelor de tip terpenic pentru elaborarea vinurilor albe, aromatice (Muscat, Riesling, Gewurztraminer, Chenin, etc). • Se utilizeaza la sfirsitul fermentatiei alcoolice (enzima inhibata de zahar). • Pe...
LAFAZYM® EXTRACT
249,00 lei
Preparat de enzime pectolitice purificat specific maceratiei peliculare. • Specific maceratiei peliculare la temperatura joasa pentru facilitarea extractiei precursorilor aromatici si a aromelor varietale. • Permite o reducere semnificativa a timpului de macerare. • Amelioreaza limpezirea sucului. Dozare: 2 - 3 g/100 kg de struguri
Filtru Produse
Brand
Produs
- Drojdii ZYMAFLORE
- Drojdii ACTIFLORE
- Activatori si Nutrienti
- Produse din drojdii
- Enzime
- Stabilizare
- Cleire
- Nobile® Stejar
- Tratamente specifice
- Maturare
- Conservare
Pentru
- Vinuri Albe si Efervescente
- Vinuri Albe si Rose
- Vinuri Rose
- Vinuri Rosii
- Vinuri Aromatice
- Vinuri Licoroase
- Toate tipurile de vin