- Acasa
- Cleire si Stabilizare
Cleire si Stabilizare
Acid ascorbic ANOXYDE C
53,80 lei
ANOXYDE C (vitamina C) - pulbere de acid L-ascorbic Pure - E300Intr-un mediu acid, acesta fixeaza oxigenul pentru a forma acidul dishydroascorbic. In acest fel, se previne oxidarea vinului si precipitarea fierului.Acesta este utilizat la imbutelierea vinurilor sau pentru a preveni maturarea prematura. Acidul ascorbic adauga prospetime vinurilor,...
BICARBONAT DE POTASIU
577,90 lei
Produs pentru dezacidifierea musturilor si vinurilor. Dozare: 160 - 170 g/hL (se stabilieste prin incercari de laborator)
CELSTAB®
805,11 lei
CELSTAB® este o solutie de guma celulozica, un polimer purificat de origine vegetala cu un scazut grad de polimerizare si vascozitate medie. Formula lichida la o concentratie de 100 g/L usureaza incorporarea sa in vin. • Destinat stabilizarii vinurilor vis-a-vis de precipitarea sarurilor de bitartrat de potasiu. • CELSTAB® este o guma celulozic...
GECOLL® (gelatina)
83,00 lei
Gelatina pulbere, solubila in apa rece (raport 1:10), exclusiv de origine porcina. Agent de limpezire potrivit pentru toate tipurile de vin, pentru inlaturarea compusilor fenolici nedoriti. Potrivit pentru limpezirea vinurilor tinere si musturilor. Dozare: 8 - 10 g/hL *Nu se foloseste impreuna cu alte produse.
ICHTYOCOLLE
153,00 lei
Gel de peste adaptat clarifierii vinurilor albe si roze de calitate. Reda vinurilor tratate o mare claritate organoleptica si stralucire remarcabila. • Pentru vinurile ce prezinta amareala, ICHTYOCOLLE permite eliminarea, prin floculare, a polifenolilor responsabili de aceste caractere totodata respectand calitatile organoleptice. • In cazul vi...
MICROCOL® ALPHA
378,00 lei
Bentonita sodica naturala, microgranulata, cu o puternica putere deproteinizanta, destinata stabilizarii si clarifierii musturilor pentru un larg spectru de pH. • Putere mare deproteinizanta vis-a-vis de proteinele termosensibile pentru un larg spectru de pH. • Stablitatea incarcaturii in timp. • Foarte buna tasare a drojdiilor (putere clarifian...
OENOGOM INSTANT®
227,00 lei
Generatie noua de guma arabica pentru stabilizare sub forma de pulbere cu solubilitate instantanee. Stabilizeaza substantele colorante din vinurile tinere rosii. Asigura protectie coloidala, previne acumularea coloizilor hidrofobi. Stabilizează vinul fata de precipitarea tartratilor. Ofera vinului moliciune, mascheaza taninele brute. ...
OVOCLARYL (ALBUMINA PUDRA DIN OU)
178,00 lei
Agent de cleire pe baza de albumina din ou adaptata in mod particular pentru a reduce si armoniza fractiunile polifenolice in exces din vinurile rosii. • In cazul vinurilor rosii in a caror structura tanica lipseste echilibrul si finetea gustativa, OVOCLARYL contribuie la rotunjirea si finisarea structurii respectand caracterele aromatice si ti...
POLYMUST® PRESS
120,00 lei
Combinatie de PVPP, bentonita si gel de peste pentru cleirea preventiva a vinurilor de presa. Nu contine alergeni! • Finisarea vinurilor albe si rosii de presa prin clarifiere, stabilizare a culorii, reducerea astringentei, note verzi si metalice, stabilizare microbiologica. Dozare: vinuri 15 - 50 g/hL, musturi albe si rose 40 - 100 g/hL
POLYTARTRYL® 40
83,00 lei
Acid metatartric elaborat sub vid. • Inhibitor al cristalizarii sarurilor de bitartrat de potasiu. POLYTARTRYL® 40: indice 40 De incorporat cateva ore inaintea filtrarii finale si imbutelierii. Doza maxima legala: 10 g/hL
TANIN GALALCOOL®
176,00 lei
Tanin galic cu dizolvare instantanee (procedeu IDP), destinat vinificatiei musturilor albe si roze. TANIN GALALCOOL® este un extract din tanin galic foarte pur, cu particularitati fizico-chimice cu precadere adaptate vinificatiei musturilor albe si roze pentru: • Inhibarea enzimelor natural oxidative (lacaza, tyrosinaza) , mai eficient decat SO2...
TANIN VR COLOR®
248,00 lei
Tanini catechinici cu dizolvare instantanee (procedeu IDP); speciali elaborati pentru stabilizarea materiei colorante. TANIN VR COLOR® un tanin putin astringent ce poate sa se integreze tuturor profilelor de vin. TANIN VR COLOR® este folosit in cazul deficitului tanic cu dezechilibru in raportul Tanin/Antocian: • Cazul strugurilor recoltati la ...
TANIN VR SUPRA®
122,00 lei
Tanini proantocianidinici si elagici cu dizolvare instantanee (procedeu IDP). TANIN VR SUPRA® combina efectul diferitilor tanini selectionati si preparati pentru o eficacitate tehnologica optima fara incidente organoleptice negative: • Actiune anti-oxidanta favorabila protectiei materiei colorante. • Ameliorarea structurii vinurilor influentand ...
VEGECOLL®
209,00 lei
Proteina vegetala pe baza de cartof (origine noua si exclusiva), pentru clarifierea musturilor si vinurilor. • Proteina non alergen, non animal, non OGM! • Produs conform unui procedeu brevetat care nu denatureaza proteina (Brevet n. US 2010/0040591A1). • Potential Zeta foarte ridicat, clarifiere foarte rapida. • Cea mai reactiva proteina vegeta...
VINICLAR® P
170,00 lei
Preparat pe baza de PVPP – Tratament preventiv si curativ al musturilor oxidate. • Reduce riscurile de maderizare si de *pinking* a musturilor albe. • Eliminare selectiva a polifenolilor responsabili de amareala. • VINICLAR® P compus 100% de PVPP. Dozare: 15-30 g/hL in tratament preventiv. 30 - 80 g/hL in tratamentul curativ al musturilo...