- Acasa
- Cleire si Stabilizare
- Toate tipurile de vin
Cleire si Stabilizare
Acid ascorbic ANOXYDE C
53,80 lei
ANOXYDE C (vitamina C) - pulbere de acid L-ascorbic Pure - E300Intr-un mediu acid, acesta fixeaza oxigenul pentru a forma acidul dishydroascorbic. In acest fel, se previne oxidarea vinului si precipitarea fierului.Acesta este utilizat la imbutelierea vinurilor sau pentru a preveni maturarea prematura. Acidul ascorbic adauga prospetime vinurilor,...
BICARBONAT DE POTASIU
577,90 lei
Produs pentru dezacidifierea musturilor si vinurilor. Dozare: 160 - 170 g/hL (se stabilieste prin incercari de laborator)
GECOLL® (gelatina)
83,00 lei
Gelatina pulbere, solubila in apa rece (raport 1:10), exclusiv de origine porcina. Agent de limpezire potrivit pentru toate tipurile de vin, pentru inlaturarea compusilor fenolici nedoriti. Potrivit pentru limpezirea vinurilor tinere si musturilor. Dozare: 8 - 10 g/hL *Nu se foloseste impreuna cu alte produse.
MICROCOL® ALPHA
378,00 lei
Bentonita sodica naturala, microgranulata, cu o puternica putere deproteinizanta, destinata stabilizarii si clarifierii musturilor pentru un larg spectru de pH. • Putere mare deproteinizanta vis-a-vis de proteinele termosensibile pentru un larg spectru de pH. • Stablitatea incarcaturii in timp. • Foarte buna tasare a drojdiilor (putere clarifian...
POLYMUST® PRESS
120,00 lei
Combinatie de PVPP, bentonita si gel de peste pentru cleirea preventiva a vinurilor de presa. Nu contine alergeni! • Finisarea vinurilor albe si rosii de presa prin clarifiere, stabilizare a culorii, reducerea astringentei, note verzi si metalice, stabilizare microbiologica. Dozare: vinuri 15 - 50 g/hL, musturi albe si rose 40 - 100 g/hL
POLYTARTRYL® 40
83,00 lei
Acid metatartric elaborat sub vid. • Inhibitor al cristalizarii sarurilor de bitartrat de potasiu. POLYTARTRYL® 40: indice 40 De incorporat cateva ore inaintea filtrarii finale si imbutelierii. Doza maxima legala: 10 g/hL
VEGECOLL®
209,00 lei
Proteina vegetala pe baza de cartof (origine noua si exclusiva), pentru clarifierea musturilor si vinurilor. • Proteina non alergen, non animal, non OGM! • Produs conform unui procedeu brevetat care nu denatureaza proteina (Brevet n. US 2010/0040591A1). • Potential Zeta foarte ridicat, clarifiere foarte rapida. • Cea mai reactiva proteina vegeta...