Gama SPARK pentru vinuri spumante

Spark LAFFORT

 

PREGATIREA VINULUI DE BAZA

Optimizarea potentialului strugurilor prin respectarea, selectionarea si obtinerea a ceea ce este mai bun din natura, asociat unei oenologii de precizie, permite obtinerea vinului de baza cercetat oricare ar fi metoda de elaborare aleasa. Pentru fiecare vin efervescent exista cel mai bun vin de baza.

Prepararea musturilor sampanizare

 PRISE DE MOUSSE

Buna gestiune a caracteristicilor vinului in momentul tirajului (parametrii fizico-chimici ca turbiditatea, pH, temperatura, SO2, extract sec, proteine, etc.) este determinanta pentru un prisse de mousse optim.

Prise de mousse sampanizare

AMESTEC DE TIRAJ

Amestect de tiraj sampanizare 

LICOAREA DE EXPEDITIE

Secretul cel mai pastrat al fiecarei case, tusa fnala pentru a da identitatea produsului. Aceasta este in licoarea de expeditie care exprima toate micile detalii ce permit personalizarea produsului, de a se diferentia daptandu-se necesitatilor fiecarei piete: senzatie de dulceata, volum gustativ, eleganta si finetea bulelor, calitatea spumei, arome proaspete sau de maturare, complexitate aromatica, etc.

 

Licoarea de expeditie