Gama SPARK pentru vinuri spumante
PREGATIREA VINULUI DE BAZA
Optimizarea potentialului strugurilor prin respectarea, selectionarea si obtinerea a ceea ce este mai bun din natura, asociat unei oenologii de precizie, permite obtinerea vinului de baza cercetat oricare ar fi metoda de elaborare aleasa. Pentru fiecare vin efervescent exista cel mai bun vin de baza.
PRISE DE MOUSSE
Buna gestiune a caracteristicilor vinului in momentul tirajului (parametrii fizico-chimici ca turbiditatea, pH, temperatura, SO2, extract sec, proteine, etc.) este determinanta pentru un prisse de mousse optim.
AMESTEC DE TIRAJ
LICOAREA DE EXPEDITIE
Secretul cel mai pastrat al fiecarei case, tusa fnala pentru a da identitatea produsului. Aceasta este in licoarea de expeditie care exprima toate micile detalii ce permit personalizarea produsului, de a se diferentia daptandu-se necesitatilor fiecarei piete: senzatie de dulceata, volum gustativ, eleganta si finetea bulelor, calitatea spumei, arome proaspete sau de maturare, complexitate aromatica, etc.