- Acasa
- Enzime
Enzime

EXTRALYSE®
146,00 lei
Preparat de enzime pectolitice purificat si concentrat cu o puternica activitate ß-(1-3; 1-6) glucanaza, destinata maturarii pe drojdie. • Accelereaza autoliza drojdiilor si elibereaza o cantitate mai mare de molecule provenite din drojdie, aducand rotunjime si suplete vinului. • Poate fi folosita la sfirsitul fermentatiei alcoolice. Reduce dura...

LAFASE® FRUIT
232,00 lei
Preparat de enzime pectolitice purificat. • Pentru elaborarea vinurilor rosii fructuoase, colorate si rotunde destinate unei puneri rapide pe piata. • Pentru limpezirea vinurilor si extragerea selectiva a compusilor fenolici din pielita strugurilor. • Enzima specifica maceratiilor scurte cu sau fara maceratie prefermentativa la frig, permitand ...

LAFASE® HE GRAND CRU
95,00 lei
Preparat de enzime pectolitice purificat. • Specific maceratiilor traditionale (precedate sau nu de o maceratie pre-fermentativa) pentru elaborarea vinurilor care se preteaza la invechire, structurate, bogate in materie coloranta si taninuri elegante. • Favorizeza extractia compusilor fenolici mai stabili si imbunatateste aptitudinile pentru inv...

LAFAZYM® CL
98,00 lei
Preparat de enzime pectolitice purificat pentru limpezirea musturilor albe, rose si rosii de presa. • Deburbare rapida si o mai buna sedimenatare a burbelor. • Participa la finetea aromatica limitand productia de vinyl-fenoli (note farmaceutice, vopsea, cuisoare, etc.) • Active in conditii extreme (pH scazut, continut ridicat de pectina, temper...

LAFAZYM® EXTRACT
223,00 lei
Preparat de enzime pectolitice purificat specific maceratiei peliculare. • Specific maceratiei peliculare la temperatura joasa pentru facilitarea extractiei precursorilor aromatici si a aromelor varietale. • Permite o reducere semnificativa a timpului de macerare. • Amelioreaza limpezirea sucului. Dozare: 2 - 3 g/100 kg de struguri

LAFAZYM® PRESS
87,50 lei
Preparat de enzime pectolitice purificat pentru optimizarea presarii. • Optimizeaza presarea si mareste randamentul mustului in cadere libera (alb si roze) si diminueaza durata si numarul ciclurilor de presare. • Favorizeaza extractia aromelor si precursorilor lor. Se administreaza de o maniera optima pe struguri la umplerea preselor. • Ameliore...

LYSOZYM
999,96 lei
Enzima cu activitate muramidaza actionand asupra degradarii peretilor bacteriilor lactice (Gram +). Vin alb: • Intarzie actiunea bacteriilor lactice, reduce cerinta in SO2. • Reintarirea actiunii SO2 in vinurile albe si imbunatatirea stabilitatii microbiologice. Vin rosu: • Evita pornirea precoce a FML pe tescovina in momentul maceratiilor lung...