Maturare
EXTRALYSE®
208,40 lei
Preparat de enzime pectolitice purificat si concentrat cu o puternica activitate ß-(1-3; 1-6) glucanaza, destinata maturarii pe drojdie. • Accelereaza autoliza drojdiilor si elibereaza o cantitate mai mare de molecule provenite din drojdie, aducand rotunjime si suplete vinului. • Poate fi folosita la sfirsitul fermentatiei alcoolice. Reduce dura...
LAFAZYM® AROM
143,00 lei
Amestec granular de pectinaza si Beta-glucozidaza pentru revelarea aromelor terpenice. • Puternica activitate ß-glucosidase relevind precursorii aromelor de tip terpenic pentru elaborarea vinurilor albe, aromatice (Muscat, Riesling, Gewurztraminer, Chenin, etc). • Se utilizeaza la sfirsitul fermentatiei alcoolice (enzima inhibata de zahar). • Pe...
TANFRESH®
312,00 lei
Preparat de tanini proantocianidinici si elagici cu dizolvare instantanee (procedeu IDP) pe baza taninilor din strugure. • Improspateaza vinurile albe si roze evoluate sau obosite. • Aduce volum si lungime gustativa. • Limiteaza fenomenele de reducere. Dozare: 0,5 - 6 g/hL